μυστηρίου

πώς να την γλυτώσεις με φόνο

Αν σου αρέσουν οι σειρές με σασπένς, αγωνία και μυστήριο τότε σίγουρα το How To Get Away With Murder πρέπει να βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα σου. Είναι μια σειρά γεμάτη ανατροπές που θα σε καθηλώσει. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

absentia

Γυναίκα πράκτορας του FBI απαγάγεται και θεωρείτε νεκρή! Μετά από έξι χρόνια μυστηριωδώς ο απαγωγέας της την παραδίδει στην αστυνομία! Ταυτόχρονα με την περιπέτεια ανεύρεσης της έχει να αντιμετωπίσει κάποιες πολύ δύσκολες καταστάσεις με την καινούρια γυναίκα του συζύγου της και τον ίδιο της το γιο, που δεν μπορεί να την αποδειχθεί για μητέρα του.

οι δαίμονες του χιλ χάουζ

Τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου της Shirley Jackson στη μικρή διαδικτυακή οθόνη του Netflix. Συνηθισμένο μοτίβο.... 7-μελής οικογένεια μετακομίζει σε σπίτι που θα τους στοιχειώσει για πάντα. Το καινοτόμο στοιχείο είναι ότι οι άνθρωποι και οι ιστορίες τους στοιχειώνουν τους θεατές περισσότερο από ότι τα φαντάσματα.

fortitude

Το Fortitude βρίσκεται σε ένα νησί στον αρκτικό κύκλο. Αποτελεί το ασφαλέστερο μέρος της γης. Πότε δεν έχει συμβεί κάποιο έγκλημα εκεί. Ούτως ή άλλως στο Fortitude δεν επιτρέπεται να πεθάνεις!
  • αγαπημένα

  • τελευταία