ιστορική

chernobyl

Η γνωστή σε όλους μας καταστροφή του Τσέρνομπιλ που στοίχισε τη ζωή σε ανθρώπους, προκάλεσε ζημιές οικολογικές, κοινωνικές και άλλα δεινά εκείνη την εποχή. Η HBO το έκανε το θαύμα της και δημιούργησε μια μίνι σειρά με 5 επεισόδια που είναι συγκλονιστική. Βρείτε χρόνο να τα δείτε μαζεμένα γιατί θα σας καθηλώσει. Όλη η αλήθεια μετά την καταστροφή. Δεν θέλω να αποκαλύψω τίποτα απλά δείτε την. Δεν είναι τυχαίο που αυτή τη στιγμή είναι η νούμερο 1 σειρά στο IMDB. Jared Harris και Stellan Skarsgård τα αστέρια του cast που ανεβάζουν και άλλο το επίπεδο.

rome

Σειρά εποχής που διαδραματίζεται στην Ρωμαϊκή Εποχή την περίοδο των κατακτήσεων του Καίσαρα και μετά. Φανταστικές ερμηνείες και σκηνικά και πολύ καλή αναπαράσταση της περιόδου, χωρίς να είναι απόλυτα πιστό στην Ιστορία όμως.

band of brothers

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα του B' παγκόσμιου πολέμου μέσα από καταπληκτικές σκηνές του διάσημου σκηνοθέτη Steven Spielberg μια σειρά που θα σας καθηλώσει. Καταπληκτικες ερμηνείες, έντονα συναισθήματα σε μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων.

vikings

Ιστορία, περιπέτεια, δράση και λίγο δράμα.
  • αγαπημένα

  • τελευταία