δράμα

η ζωή εν τάφω

Εξαιρετική σειρά με σεβασμό στο αρχικό κείμενο (μεταφορά του αντιπολεμικού μυθιστορήματος του Στράτη Μυριβήλη «Η ζωή εν τάφω») και αξιοπρεπή παραγωγή. Η σειρά παίζεται στην ΕΡΤ κάθε Πέμπτη στις 22.00, αλλά μπορείτε να την παρακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή από τη σελίδα ert web tv και στο youtube. Σκηνοθεσία-σενάριο: Τάσος Ψαρράς.

big little lies

Πρόκειται για μεταφορά ενός μυθιστορήματος στην μικρή οθόνη στα 7 επεισόδια της πρώτης σεζόν. Παρακολουθώντας τις καταθέσεις μαρτύρων γύρω από ένα φόνο, το θύμα θα το μάθουμε στο τέλος της πρώτης σεζόν, ξεσκεπάζονται ίντριγκες, πάθη και ενοχές που κρύβονται πίσω από την χλιδάτη καθημερινότητα μιας "ονειρικής" κοινωνίας.

ιατρικές υποθέσεις

Φυσικά και δεν είναι ακόμα μια σειρά με γιατρούς και νοσοκομεία. Είναι το House MD. Είναι η σειρά που αναδεικνύει την σημασία της διάγνωσης παρά της θεραπείας. Και σε κάθε επεισόδιο αποδεικνύει ότι αν είσαι ο κορυφαίος στον τομέα σου μπορείς να είσαι όσο μάλ...ς θες. Ακόμα κι έτσι όλοι σε θαυμάζουν και σε αγαπάνε. Ο Gregory House είναι ο Sherlock Holmes της ιατρικής και ως εκ τούτου είναι ο χαρακτήρας που όλοι μισούν να λατρεύουν. Και όπως λέει και η αγαπημένη ατάκα του "everybody lies".

lost

Οι επιζώντες ενός αεροπορικού ατυχήματος πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν στο τροπικό νησί που έχουν βρεθεί. Θα τους βρουν σύντομα οι αρχές; Είναι το μέρος φιλόξενο; Θα επικρατήσει η ομαδικότητα; Η σειρά που κατά πολλούς έδωσε ώθηση στην αμερικάνικη τηλεοπτική βιομηχανία και άλλαξε τον τρόπο που το κοινό πια αντιμετωπίζει τις τηλεοπτικές σειρές!
  • αγαπημένα

  • τελευταία