για παιδιά

το μικρό αγόρι και τα 4 αυγά

Τρυφερή αφήγηση για τη διαφορετικότητα και τον ρατσισμό. Απλός λόγος με ξεκάθαρο το μήνυμα που θέλει να στείλει η συγγραφέας με αποδέκτες τα μικρά παιδιά. Όμορφη εικονογράφηση που θυμίζει παλιά παιδικά βιβλία.

χαριστική βιβλιοθήκη

Για τους βιβλιόφιλους μικρούς αναγνώστες αυτό το βιβλίο είναι μια εξαιρετική πρόταση για προσθήκη στην συλλογή τους. Η Χαριστική Βιβλιοθήκη με πρωταγωνιστή ένα μικρό παιδί που εντυπωσιάζεται από όσα μαθαίνει μέσα από ένα βιβλίο που δανείστηκε, αλλά λυπάται που θα το επιστρέψει και μαζί με αυτό θα αποχωριστεί όλα όσα…

ο βασιλιάς λύκος

Πολύ ωραίο βιβλίο από την σειρά "μικρές καληνύχτες" των εκδόσεων Μεταίχμιο. Η εικονογράφηση είναι τέλεια και το κείμενο έχει ρυθμό σαν ποιηματάκι. Ότι πρέπει για τα καλά λυκάκια, λίγο πριν κλείσουν τα ματάκια τους για να κοιμηθούν! Επίσης, υπάρχει η αφήγηση της ιστορίας σε QR code.

ο φεγγαροσκεπαστής

Ένα βιβλίο για τη δύναμη και την αξία της φιλίας, της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Ο Φεγγαροσκεπαστής είναι ένα τρυφερό παραμύθι με ονειρική εικονογράφηση υψηλής αισθητικής, που εναρμονίζεται με το πολύ ωραίο κείμενο. Απευθύνεται σε ηλικίες 4+.
  • αγαπημένα

  • τελευταία