ίντριγκα στο ιόνιο

Additional Info

  • κατηγορία: αστυνομική περιπέτεια
  • συγγραφέας: τζίμμυ κορίνης
  • γλώσσα πρωτότυπου: ελληνική
  • έτος πρώτης έκδοσης: 2016

Το «Ίντριγκα στο Ιόνιο» είναι το πρώτο βιβλίο που διάβασα του γνωστού συγγραφέα, εκδότη του περιοδικού “Μάσκας”, σκηνοθέτη και κινηματογραφιστή, Τζίμμυ Κορίνη.

Έναν άνθρωπο ο οποίος άρχισε να εκθέτει το ταλέντο του απ’ τα έντεκα του χρόνια, ενώ στα δεκατέσσερα του, δημοσιεύτηκε η πρώτη του αστυνομική ιστορία. Έκτοτε, έγινε συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων.

Η υπόθεση που διαδραματίζεται εντός του βιβλίου, περιέχει λίγο πολύ απ’ όλα μέσα. Από ένοχα μυστικά του παρελθόντος μέχρι κι έναν ξαφνικό εφηβικό έρωτα, ο οποίος μάλιστα εμπλέκεται άμεσα με μια τρελή συμμορία, την οποία παρακολουθεί στενά η CIA. Ένα μακελειό με πολλά προφανή στοιχεία.

Αυτό μου άφησε εμένα, κι οφείλω να το επισημάνω. Δεν έχω σκοπό να αποκαλύψω κάτι, αλλά δεν είναι και δύσκολο να τα αντιληφθεί το αναγνωστικό κοινό. Πάραυτα, αν και δεν περίμενα έτσι το συγκεκριμένο στόρι, ομολογώ ότι δεν μ’ άφησε αδιάφορο ή απογοητευμένο.

Εν κατακλείδι, είναι μια καλογραμμένη περιπέτεια, με αγωνία, ένταση, ανατροπές, δεν παρουσιάζει κοιλιά, και το προτείνω σ’ όσους ψάχνουν ένα ανάγνωσμα για την παραλία.

Καλή ανάγνωση.

09 αυγ 2019 197
σου αρέσει;
(4 ψήφοι)