έγκλημα στο οριάν εξπρές - κάτια δανδουλάκη

  • κατηγορία: δράμα
  • συγγραφέας: agatha christie
  • σκηνοθεσία: αντώνης καλογρίδης
  • ερμηνεύουν: κάτια δανδουλάκη, δάνης κατρανίδης, αντώνης καφετζόπουλος, τάσος χαλκιάς, ταμίλα κουλίεβα, τάνια τρύπη, τάκης παπαματθαίου
  • παραστάσεις: από νοέμβριο 2018 έως 31 ιανουαρίου 2019, κάθε τετάρτη, πέμπτη, παρασκευή, σάββατο και κυριακή

Παρακολουθήσαμε και σας προτείνουμε την θεατρική παράσταση έγκλημα στο Οριάν Εξπρές (σκηνοθεσία Καλογρίδη), το αστυνομικό μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι εμπνευσμένο από την ιστορία της υπόθεσης απαγωγής του μωρού του διάσημου αεροπόρου Τσαρλς Λίντμπεργκ, μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει τότε όλο τον κόσμο.

Η ανάμειξη στην ιστορία του διάσημου Ηρακλή Πουαρό, η γοητευτική πλοκή, η γεμάτη μυστήριο και ανατροπές, οι χαρακτήρες και η μεταξύ τους διασύνδεση, συναρπάζουν και γοητεύουν. Όλα είναι διαφορετικά απ’ ότι δείχνουν, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία σκηνή.

Το έργο παίζεται για 1η φορά στην Ελλάδα στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη στο ομώνυμο θέατρο της Κυψέλης. Τόσο οι ηθοποιοί (Κάτια Δανδουλάκη, Δάνης Κατρανίδης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Τάσος Χαλκιάς, Ταμίλα Κουλίεβα, Τάνια Τρύπη, Τάκης Παπαματθαίου, Λένα Δροσάκη, Άγγελος Μπούρας, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Όλγα Πολίτου) όσο και τα σκηνικά είναι κάτι που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Τιμή εισόδου από 16 ευρώ το μειωμένο. Με απογευματινές και βραδινές παραστάσεις κάθε Σάββατο & Κυριακή.

Book Giveaway Running! Participate