κινούμενα σχέδια

ian

Φιλμ που ακουμπάει συναισθήματα. Βullying, ρατσισμός και διακρίσεις δεν έχουν θέση ανάμεσά μας... Ας το καλλιεργήσουμε σε όλα τα παιδιά!

alike

Μια ταινία μικρού μήκους που δείχνει πως η καθημερινότητα μικρών και μεγάλων σκοτώνει την δημιουργικότητα. Η ρουτίνα του σχολείου και της εργασίας δρα ενάντια στις δημιουργικές δυνάμεις αλλά και στην ψυχική υγεία...

kitbull

Μια ταινία μικρού μήκους που είδα τυχαία στο YouTube αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Διηγείται την ιστοριούλα ενός σκύλου και μιας γάτας... Μακάρι να συναντήσετε αρκετούς ανθρώπους με αγνά συναισθήματα σαν αυτά που θα δείτε στην ταινία. ΥΓ: Εκ των υστέρων διάβασα ότι το συγκεκριμένο anime δημιουργήθηκε από την SparkShorts ομάδα εργασίας της Disney Pixar που δίνει ευκαιρίες για δημιουργία αντίστοιχων ταινιών από ανεξάρτητους δημιουργούς της. Το συγκεκριμένο anime είναι ένα από τα ελάχιστα και σπάνιο για την Pixar που η επεξεργασία όλων των frame του έχει γίνει αποκλειστικά στο χέρι.

ο νεροκότσυφας

Ένα μικρό πεινασμένο πουλάκι αφήνει για πρώτη φορά την ασφάλεια της φωλιάς του για να βρει τροφή. Όμως πρέπει πρώτα να νικήσει τον φόβο του για τα τεράστια κύματα της θάλασσας. Ταινία μικρού μήκους της Pixar που κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους 2016.
  • τελευταία σχόλια

  • κορυφαίοι σχολιαστές

  • george
    george 1 (+1)
  • αγαπημένα

  • τελευταία