κωμωδία

θεέ μου τι σου κάναμε; 2

Είδα την προηγούμενη εβδομάδα την ταινία "Θεέ μου τι σου κάναμε;2" ! Πολύ καλή κωμωδία, συνέχεια της εξίσου υπερ-πετυχημένης 1. Για μια ανάλαφρη καλοκαιρινή βραδιά, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας, είναι ότι χρειάζεται...

δέσε με

Almodovar... Αυτό για την ταινία σημαίνει ότι ένας πρώην τρόφιμος ψυχιατρείου απαγάγει μια πρώην πορνοστάρ και νυν ηθοποιό και προσπαθεί να την κάνει να τον αγαπήσει... Εδώ ο αγαπημένος Almodovar ακουμπά επιδερμικά το σύνδρομο της Στοκχόλμης χωρίς προφανώς να προδικάζει την υπόθεση και το τέλος της ταινίας για το οποί όντως μέχρι το τέλος δεν ξέρεις τι θα γίνει... Όπως και να έχει είναι μια πολύ ευχάριστη κωμωδία, με το δίδυμο Victoria Abril και Antonio Banderas να δένουν όμορφα.

το πάρτυ

Ένας Ινδός ηθοποιός άκρως επικίνδυνα γκαφατζής που δημιουργεί προβλήματα βρίσκεται κατά λάθος σε ένα πάρτι γεμάτο από διάσημους και αστέρες του Χόλιγουντ. Διαχρονική και απίστευτη κωμωδία με τον πρωταγωνιστή Peter Sellers να την απογειώνει κατατάσσοντας την στις καλύτερες κωμωδίες που έχει γνωρίσει ο παγκόσμιος κινηματογράφος.

όλα αρχίζουν αύριο

Ενώ ο Samuel ζει μία ξέφρενη εργένικη ζωή στη Μασσαλία, εμφανίζεται ξαφνικά ένα πρωί μια Αγγλίδα με ένα μωρό, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι παιδί του. Καθώς εκείνη τρέχει να απαλλαγεί κι από τους δύο, ο Samuel καταλήγει να μεγαλώνει την κόρη του στο Λονδίνο, στη σκιά της μητρικής εγκατάλειψης.
  • αγαπημένα

  • τελευταία