η μάχη της επικράτησης

  • κατηγορία: βιογραφία
  • πρωτότυπος τίτλος: the current war
  • σκηνοθέτης: alfonso gomez-rejon
  • πρωταγωνιστές: tom holland, benedict cumberbatch, matthew macfadyen
  • χώρα παραγωγής: usa
  • έτος παραγωγής: 2017

Η ταινία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον εξαιτίας της ιστορίας που πραγματεύεται.

Αν μη τι άλλο έχουμε να κάνουμε με σπουδαίους άντρες που προχώρησαν τον κόσμο μας και άνοιξαν ασύλληπτες προοπτικές για τους μεταγενέστερους.

Κινηματογραφικά τώρα έχει υπέροχη ατμόσφαιρα, διατηρεί εξαιρετικές ισορροπίες ανάμεσα στις τεράστιες προσωπικότητες που αποτελούν τους κεντρικούς χαρακτήρες, αν και δίνει κάποιες φορές την εντύπωση της εν τάχει προώθησης κάποιων πληροφοριών χωρίς να εμβαθύνει, απλώς και μόνο για να υποστηρίξει το πλαίσιο της αφήγησής της με στοιχεία που θα ενισχύσουν την πιο ανθρώπινη πλευρά των πρωταγωνιστών.

Οι αποστάσεις μεταξύ των ηρώων "παίζουν" επί ίσοις όροις , χωρίς να εξωραΐζεται κάποιος ιδιαίτερα, ίσως ο Έντισον, κι αυτό εφόσον κάποιος γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες για την ιδιόρρυθμη προσωπικότητά του.

Το λυπηρό είναι πως δεν βγήκε στις αίθουσες στην ώρα της, δεν προωθήθηκε όπως υπολογιζόταν εξαρχής λόγω του σκανδάλου με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν και γίνεται εμφανές πως, ενώ η πρόθεση πίσω απ' την παραγωγή της ήταν μια ξεκάθαρη πορεία για βραβεία, ανακόπηκε, και η διανομή της ακολούθησε ένα λιγότερο φιλόδοξο μονοπάτι.

Πραγματικά την απόλαυσα!

04 νοε 2019 161
σου αρέσει;
(1 ψήφος)
5 / 5
(1 ψήφος)

Book Giveaway Running! Participate