γαυράκι στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας και σκόρδο

γαυράκι στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας και σκόρδο
21 νοε 2019 97
σου αρέσει;
(2 ψήφοι)
προετοιμασία

20' - 25'

εκτέλεση

30'-40'

μερίδες

2

δυσκολία

εύκολη

Additional Info

Αφού συμβουλεύτηκα και ρώτησα κατέληξα στη συνταγή του πατέρα μου για να αποφύγουμε το τηγάνι.

Παίρνει λίγο χρόνο το φιλετάρισμα του γαύρου αλλά μπορείτε να ζητήσετε από τον τον ψαρά σας να τον έχει έτοιμο καθαρισμένο. Εγώ... δεν ήξερα!

Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα θεσπέσιο μεσημεριανό!

Τόσο σπιτική γεύση και κάτι το διαφορετικό από το συνηθισμένο γαύρο στο τηγάνι!