ελληνικά hoaxes

  • κατηγορία: ενημέρωση
  • περιγραφή: τα «ellinikahoaxes.gr» είναι ο μοναδικός ελληνικός ιστότοπος κατά της παραπληροφόρησης και η μοναδική συντονισμένη προσπάθεια κατάρριψης αναληθών δημοσιευμάτων στο ελληνικό διαδίκτυο. εργαλεία του είναι η έρευνα, η συλλογή στοιχείων και πληροφοριών από αξιόπιστες πηγές και σωστή αξιολόγηση τους. είναι μέλος του international fact-checking network και αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα ελέγχθηκε και πιστοποιήθηκε ότι λειτουργεί σύμφωνα με τις αρχές του IFCN, για πολιτική ανεξαρτησία, διαφάνεια των πηγών, της χρηματοδότησης, της μεθοδολογίας, και δέσμευση για ανοικτές και ειλικρινείς διορθώσεις

Ζούμε σε μια εποχή που βομβαρδιζόμαστε με χιλιάδες πληροφορίες. Καλό θα είναι να μην δεχόμαστε αδιάκριτα ότι μας πλασάρουν αλλά να το διασταυρώνουμε.

Αυτό ακριβώς κάνει και μπορεί να μας βοηθήσει η σελίδα των "ελληνικά hoaxes" που υποστηρίζεται από μια ομάδα ειδικών συμβούλων. Ενημερωθείτε και βοηθήστε στη διάδοσή της για να αποφύγουμε φαινόμενα χειραγώγησης.

Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ 2016 και δημοψήφισμα BREXIT 2016 συνυφασμένα και τα δύο με το σκάνδαλο της Cambridge Analytica που κυκλοφόρησε τεράστια ποσότητα Fake News στο διαδίκτυο.

12 δεκ 2019 114
σου αρέσει;
(2 ψήφοι)
5 / 5
(2 ψήφοι)
More in this category: « Τaλκ Τaλκ

Book Giveaway Running! Participate