ρέθυμνο

μεράστρι

Ένα όμορφο μικρό ταβερνάκι στα Σελλιά. Καινούργιο, καθαρό και με μια πανέμορφη πανοραμική θέα που θα αγαπήσετε! Όλα τα πιάτα του είναι πολύ νόστιμα, ειδικά τα μαγειρευτά, αλλά ακόμα και τα γλυκά του σε κερδίζουν! Στα συν, η εξυπηρέτηση από το πολύ φιλικό προσωπικό. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

1600 raki ba raki

Μεζεδοπωλείο - ρακάδικο - all day restaurant - wine bar όλα αυτά μαζί στον πιο όμορφο δρόμο του Ρεθύμνου. Καλό φαγητό, άριστη εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία κρασιών. Για όμορφα και ρομαντικά βράδια στα στενά του Ρεθύμνου. Είναι το παλιό γνωστό bar 1600.

το παραστράτημα

Στο κέντρο του Ρεθύμνου πίσω από την Ενετική κρήνη Rimondi. Άψογη εξυπηρέτηση χορταστικές μερίδες σε τιμές πολύ λογικές.

αραβάνες

Μια γνήσια κρητική παραδοσιακή ταβέρνα με καταπληκτικό φαγητό στον ξυλόφουρνο και συστατικά όλα από το χωριό Θρόνος του Αμαρίου. Φιλόξενος χώρος διακοσμημένος με το κρητικό ύφος βάζει τον επισκέπτη αμέσως στο πνεύμα της ομορφιάς και της αγριάδας του νησιού. Η θέση της ταβέρνας επιτρέπει την πανοραμική θέα της περιοχής μέχρι τον Ψηλορείτη. Για όποιον ενδιαφέρεται να ζήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, μπορεί να φιλοξενηθεί στα δωμάτια που βρίσκονται άνωθεν της ταβέρνας.
  • αγαπημένα

  • τελευταία