ρέθυμνο

ταβέρνα αλέκος

Εξαιρετική κουζίνα ελληνική-φυσικά κρητική. Χώρος με προσωπικότητα και φιλικό περιβάλλον. Ο αίγαγρος του "Πικάσσο" σήμα κατατεθέν. Ήρθαμε από Χανιά και ερχόμαστε ξανά και ξανά. Στο τέλος σου λένε και ένα ανέκδοτο για το δρόμο.

αροδαμός

Ένας όμορφος και ζεστός χώρος με θέα το χωριό των Ανωγείων. Οι ιδιοκτήτες θα σε κάνουν να αισθανθείς πολύ άνετα και θα γευθείς όλα τα παραδοσιακά φαγητά που αναζητάς σε μια κρητική κουζίνα. Χορταστικές μερίδες γρήγορη εξυπηρέτηση ακόμα και τα σαββατοκύριακα που γίνεται χαμός. Άριστο γεύμα στα Ανώγεια!

αυλή

Όσοι κατευθύνονται στο μαγευτικό Ρέθυμνο δεν μπορούν να παραλείψουν μια επίσκεψη στην Αυλή. Το μοναδικό αυτό εστιατόριο απευθύνεται σε περιπετειώδεις ουρανίσκους που εκτιμούν τη δημιουργική κουζίνα. Στο δια ταύτα, τα πιάτα είναι πραγματικά εξαιρετικά που θα τα θυμάσαι καιρό. Μέσα στα σοκάκια του Ρεθύμνου θα βρείτε ένα Βενετσιάνικο αρχοντικό του 1600 ειλικρινά πανέμορφο. Η αυλή του, εξού και το όνομα, είναι χάρμα οφθαλμών. Περιττό να σχολιάσω το service του που για μένα είναι καθοριστικό. Μπορεί να βάλαμε λίγο παραπάνω το χέρι στην τσέπη αλλά η βραδιά μας ήταν μια εμπειρία από μόνη της.

ταβέρνα μαριού

Η ταβέρνα του Μαριού στο ομώνυμο χωριό είναι η καλύτερη επιλογή για φαγητό με θέα στο Λιβυκό Πέλαγος, μετά από ένα μπανάκι στη νότια πλευρά του νομού Ρεθύμνης (Σχοινάρια ή Αμμούδι ή Αμμουδάκι). Με σεβασμό στην παραδοσιακή κουζίνα και με μια ευχάριστη νότα gourmet, η ταβέρνα του Μαριού υπόσχεται πολλά, με καλύτερη ώρα για επίσκεψη πριν τη Δύση του ηλίου.
  • αγαπημένα

  • τελευταία