ρέθυμνο

αραβάνες

Μια γνήσια κρητική παραδοσιακή ταβέρνα με καταπληκτικό φαγητό στον ξυλόφουρνο και συστατικά όλα από το χωριό Θρόνος του Αμαρίου. Φιλόξενος χώρος διακοσμημένος με το κρητικό ύφος βάζει τον επισκέπτη αμέσως στο πνεύμα της ομορφιάς και της αγριάδας του νησιού. Η θέση της ταβέρνας επιτρέπει την πανοραμική θέα της περιοχής μέχρι τον Ψηλορείτη. Για όποιον ενδιαφέρεται να ζήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, μπορεί να φιλοξενηθεί στα δωμάτια που βρίσκονται άνωθεν της ταβέρνας.

ταβέρνα αλέκος

Εξαιρετική κουζίνα ελληνική-φυσικά κρητική. Χώρος με προσωπικότητα και φιλικό περιβάλλον. Ο αίγαγρος του "Πικάσσο" σήμα κατατεθέν. Ήρθαμε από Χανιά και ερχόμαστε ξανά και ξανά. Στο τέλος σου λένε και ένα ανέκδοτο για το δρόμο.

αροδαμός

Ένας όμορφος και ζεστός χώρος με θέα το χωριό των Ανωγείων. Οι ιδιοκτήτες θα σε κάνουν να αισθανθείς πολύ άνετα και θα γευθείς όλα τα παραδοσιακά φαγητά που αναζητάς σε μια κρητική κουζίνα. Χορταστικές μερίδες γρήγορη εξυπηρέτηση ακόμα και τα σαββατοκύριακα που γίνεται χαμός. Άριστο γεύμα στα Ανώγεια!

αυλή

Όσοι κατευθύνονται στο μαγευτικό Ρέθυμνο δεν μπορούν να παραλείψουν μια επίσκεψη στην Αυλή. Το μοναδικό αυτό εστιατόριο απευθύνεται σε περιπετειώδεις ουρανίσκους που εκτιμούν τη δημιουργική κουζίνα. Στο δια ταύτα, τα πιάτα είναι πραγματικά εξαιρετικά που θα τα θυμάσαι καιρό. Μέσα στα σοκάκια του Ρεθύμνου θα βρείτε ένα Βενετσιάνικο αρχοντικό του 1600 ειλικρινά πανέμορφο. Η αυλή του, εξού και το όνομα, είναι χάρμα οφθαλμών. Περιττό να σχολιάσω το service του που για μένα είναι καθοριστικό. Μπορεί να βάλαμε λίγο παραπάνω το χέρι στην τσέπη αλλά η βραδιά μας ήταν μια εμπειρία από μόνη της.
  • αγαπημένα

  • τελευταία