ηράκλειο

κουζεινερί

Το γνωστό στέκι μετακόμισε! Άριστη ποιότητα, άριστες γεύσεις αλλά και τιμές όχι για κάθε βράδυ! Προτείνω το T-Bone αλλά γενικότερα ειδικεύεται στο πολύ καλό κρέας. Λίστα κρασιών που επίσης αγγίζει το άριστο. Σίγουρα το μαγαζί που θα "πήγαινα" τον προϊστάμενό μου για να προσπαθήσω τον εντυπωσιάσω!

το ροβύθι - the chickpea

Το καλύτερο φαλάφελ στο Ηράκλειο. Χρησιμοποιεί οικολογικά υλικά από δικές τους κυρίως καλλιέργειες, έχοντας κάποια μορφή κοινωφελούς συνεταιρισμού με σκοπό την αυτάρκεια στην παραγωγή τροφής (βλ. http://www.apokinou.gr/el). Το προτείνω σαν επιλογή για εναλλακτικό "γρήγορο" φαγητό για όλη την ημέρα.

καντίνα κούρος

Για τον γράφων η καλύτερη καντίνα του Ηρακλείου (που δεν είναι πια καντίνα όπως παλιά)! Οι γνωστές γεύσεις της ελληνικής καντίνας αλλά με ποιότητα που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Λειτουργεί από το 1992.

αντίποδας

Η πλατεία Κοραή είναι από τα πιο διαχρονικά σημεία συνάντησης και διασκέδασης στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου. Εκεί δημιουργήθηκε και πριν μερικά χρόνια ένα παραδοσιακό στέκι και συνάμα μοντέρνο εστιατόριο. Ο Αντίποδας σας υποδέχεται πάντα με κέφι και χαμόγελο και θα κάνει τα πάντα για να περάσετε ευχάριστα με την παρέα σας. Νόστιμες κρητικές και όχι μόνο συνταγές, ζεστό περιβάλλον, ευχάριστοι άνθρωποι και καλό κρασί. Τι άλλο χρειάζεστε για μια έξοδο με την οικογένεια, τους συναδέλφους ή το παρεάκι;
  • τελευταία σχόλια

  • κορυφαίοι σχολιαστές

  • αγαπημένα

  • τελευταία